Anna Carlsson gästar "The Talent Experience Podcast"

Anna Carlsson som är värd för HR Digitaliseringspodden finns nu att lyssna på som gäst i podden Talent Experience Podcast Avsnitt 42 där hon delar med sig av sin syn på digtaliseringsnivån och utmaningarna för HR i Sverige. Denna gång på engelska.

The Talent Experience Podcast levereras av Fuel50 och handlar om framtidens arbete.

De som delar med sig i podden är ledande HR-analytiker, branschinfluensers, HR ledare från världens ledande organisationer och andra "thought leaders" inom talangområdet när de delar med sig av hur man navigerar i dagens karriärklimat.

"Jag vill säga tack till Rhonda Taylor för att hon bjöd in mig att delta som gäst i Podcasten Talent Experience! Tillsammans diskuterade vi Teknik inom HR och hur implementering av teknik kan hjälpa din organisation att bli framtidsfokuserad. Jag är oroad över att inte mer innovation och aktiviteter pågår på området"

Anna Carlsson gästar poddens avsnitt 42 för att dela med sig av sin syn på digitaliseringsnivåerna inom HR i Norden och närmast i Sverige. Uppfattningen är att digitaliseringsnivån och de projekt som drivs för närvarande är ganska lika över hela världen förutom på de allra största företagen som har större möjligheter att ha dedikerade resurser på området.

Anna är en stark förespråkare för att HR ska ha en plats på styrelsenivå och tror att HR-aktiviteter har en enorm inverkan på affärsresultaten.

En av Annas kommentarer i podden: "Om du inte börjar digitalisera kan du inte få data. Och om du inte har data kan du inte analysera din verksamhet"

För att höra hela podcast-avsnittet, lyssna på podcastens hemsida eller via någon annan poddtjänst.