HR Digi podcast & nyhetsbrev - sponsorskap och reklam 2024

Nyfiken på hur det fungerar med sponsorskap och reklam i podden eller i vårt nyhetsbrev på LinkedIn som skickas direkt till alla prenumeranters epost?

HR Digitaliseringspodden har funnits sedan hösten 2019. Ordinarie poddavsnitt planeras och levereras helt utan inblandning från eventuella sponsorer och leverantörer.

Poddavsnitten följer den ursprungliga tanken att inspirera på flera olika nivåer inom digitalisering för HR med hjälp av företag och experter på området.

Varje ordinarie säsong består av ca 15 avsnitt och släpps varannan måndag mellan augusti/september till maj/juni med uppehåll för julledigt.

Sedan Juni 2022 levererar podden också ett månatligt LinkedIn nyhetsbrev med aktuell branschinformation.

Om du är intresserad av att leverera dina budskap i podden till  lyssnarna eller i nyhetsbrevet till läsarna så är detta möjligt sedan början av 2022 via sponsrade avsnitt och via reklam.

Du kan boka oss för en diskussion på denna länk eller skicka ett mail till hej@hrdigi.se med dina frågor eller din offertförfrågan.

Reklam i podden:

För reklam i podden är längden max 1 min, men vi rekommenderar kort och tydlig. Antingen i början eller infogat i mitten av standardavsnittet.

Priset när vi gör inspelningen av er text är 15000 SEK för första avsnittet och för följande avsnitt 7000/avsnitt.

Om du tillhandahåller en färdig ljudfil är priset 10000 SEK för första avsnittet och 7000 för följande avsnitt. Ljudfilen skall vara av format wav eller mp3.

Reklam i nyhetsbrevet:

För reklam i nyhetsbrevet är priset 4200 SEK för produktion av innehållet och för varje utskick 4,15 sek/prenumerant/brev.

Ett eget sponsrat poddavsnitt:

Innehållet planeras och avtalas tillsammans. Varje avsnitt har en längd på 25-65 minuter. Det är en podd av typen intervju/diskussion - och helst på svenska.

Ett sponsrat avsnitt kommer att släppas på samma sätt som de "normala" avsnitten men kommer att markeras som ett sponsrat avsnitt. Se exempelvis HR och lön i samma system med Sariba. De vanliga icke-sponsrade avsnitten släpps varannan måndag och de sponsrade avsnitten kan släppas vilken dag ni önskar. Ett förslag är antingen måndagen mellan standardprogrammen, mellan säsongerna eller under ordinarie juluppehåll.

Text och information om avsnittet samt länkar till er information och logga på avsnittsbilden kommer att finnas på hemsidan https://www.hrdigi.se/podcast Ni kan också göra embed av avsnittet på er egen webbsida.

Standardpriset för ett avsnitt är 37 000 SEK. Inspelningen sker senast ca  3 veckor innan avsnittet släpps.

Utöver ovan ingår också att vi tittar på sökord och väljer titel utifrån det. Podden och vår grundare Anna Carlsson som är vår podcastvärd marknadsför avsnittet till följarna på LinkedIn och Instagram.

Fakturering sker efter överenskommelse.

Moms tillkommer.