HR Digitaliseringspodden - sponsorskap och reklam 2023

Nyfiken på hur det fungerar med sponsorskap och reklam i podden?

HR Digitaliseringspodden har funnits sedan hösten 2019. Ordinarie poddavsnitt planeras och levereras helt utan inblandning från eventuella sponsorer och leverantörer.

Poddavsnitten följer den ursprungliga tanken att inspirera på flera olika nivåer inom digitalisering för HR med hjälp av företag och experter på området.

Varje ordinarie säsong består av ca 15 avsnitt och släpps varannan måndag mellan augusti/september till maj/juni med uppehåll för julledigt.

Om du är intresserad av att leverera dina budskap i podden till poddens lyssnare så är detta möjligt sedan i Mars 2022 via sponsrade avsnitt och via reklam.

Du kan boka oss för en diskussion på denna länk eller skicka ett mail till hej@hrdigi.se med dina frågor.

Reklam:

För reklam i podden är längden max 1 min, men vi rekommenderar kort och tydlig. Antingen i början eller infogat i mitten av standardavsnittet.

För våren 2023 är priset när vi gör inspelningen av er text är 20000 SEK för första avsnittet och för följande avsnitt 7000/avsnitt.

Om du tillhandahåller en färdig ljudfil är priset 15000 SEK för första avsnittet och 7000 för följande avsnitt. Ljudfilen skall vara av format wav eller mp3.

Ett eget sponsrat avsnitt:

Innehållet planeras och avtalas tillsammans. Varje avsnitt har en längd på 25-65 minuter. Det är en podd av typen intervju/diskussion - och helst på svenska.

Ett sponsrat avsnitt kommer att släppas på samma sätt som de "normala" avsnitten men kommer att markeras som ett sponsrat avsnitt. Se exempel Sponsrat avsnitt: Tillit, Tekniska lösningar och Teamwork på mässan Personal & Chef. De vanliga icke-sponsrade avsnitten släpps varannan måndag och de sponsrade avsnitten kan släppas vilken dag ni önskar. Ett förslag är antingen måndagen mellan standardprogrammen, mellan säsongerna eller under ordinarie juluppehåll.

Text och information om avsnittet samt länkar till er information och logga på avsnittsbilden kommer att finnas på hemsidan https://www.hrdigi.se/podcast Ni kan också göra embed av avsnittet på er egen webbsida.

Standardpriset för ett avsnitt våren 2023 är 45 000 SEK. Inspelningen sker senast ca  3 veckor innan avsnittet släpps.

Utöver ovan ingår också att vi tittar på sökord och väljer titel utifrån det. Podden och vår grundare Anna Carlsson som är vår podcastvärd marknadsför avsnittet till följarna på LinkedIn och Instagram.

Fakturering 50% efter överenskommelse och 50% efter att avsnittet/reklamen har släppts.

Moms tillkommer.