Thomas Eklöf - Din HR- och AI-expert

👋 Låt mig introducera Thomas Eklöf, konsulten som kombinerar djupgående förståelse för HR och de senaste innovationerna inom AI för att skapa framtidens arbetsplatser.

Med över 15 års erfarenhet inom HR och roller som CHRO och förändringsledare, är Thomas en kraft att räkna med!
2023 grundade han AI For HR för att hjälpa organisationer att integrera AI utan att tumma på vår medmänsklighet.

📚 Thomas' resa är imponerande:

  • Grundare AI For HR: Startat ett utbildningsföretag för att rusta HR- och företagsledare med kunskap om hur vi kan integrera AI i våra verksamheter.
  • HR- och Managementkonsult: Fem års erfarenhet av projektledning och förändringsprojekt inom rekrytering, employer branding, organisationsutveckling, implementering av nya HR-system med mera.
  • Interim CHRO: Strategiskt och operativt ansvarig i ett konsultbolag med 200 anställda. Projektledare för ett nytt arbetsgivarvarumärke, implementering av HRIS.
  • Författare och utbildare: Medförfattare till boken "Innovativ rekrytering" som utmanar traditionella metoder och utforskar framtidens rekrytering med hjälp av AI.
  • Facilitator och rådgivare: Leder workshops och rådger företagsledare och ledningsgrupper om moderna HR-strategier och integrering av AI.

Thomas insikter och passion för innovation har hjälpt otaliga organisationer att navigera och anpassa sig till dagens snabbt föränderliga affärslandskap. Med en unik kombination av kompetens inom HR och AI, är han en värdefull partner för att hjälpa din organisation att navigera genom förändringar och anamma nya teknologier.

Genom AI For HR erbjuder han workshops och kurser som inte bara informerar utan inspirerar till verklig förändring.

✨ Vill du ta del av Thomas expertis och lyfta din organisation? Besök AI For HR och se hur han kan hjälpa dig att omfamna framtidens teknologier med en mänsklig touch.